Kaffemestern Tromsø  som holder til i dette bygget i Ringveien i Tromsø har besluttet å boikotte utenlandske vogntog.
Kaffemestern Tromsø som holder til i dette bygget i Ringveien i Tromsø har besluttet å boikotte utenlandske vogntog.

Bedrift vil ikke ha varer fra utenlandske vogntog

Etter en alvorlig ulykke i Tromsø i januar der et utenlandsk vogntog var involvert, har Kaffemestern Tromsø AS tatt grep og offentliggjort at de ikke aksepterer varer levert med utenlandske vogntog lengre.

Publisert

Onsdag 9. januar la bedriften ut denne meldingen på sin Facebook-side:

«Vi som mange andre har vi sett oss lei av vogntog fra utlandet som ikke har noe på våre vinterveier å gjøre.Som alle sikkert har fått med seg har det vært en alvorlig ulykke med et vogntog fra utlandet i Balsfjord, som resulterte i at en ung mann ligger på sykehuset og kjemper for livet.
Vi har bestemt oss for at vi skal gi våre leverandører beskjed om at vi ikke aksepterer bruk av vogntog fra utlandet for våre varer/kaffemaskiner. 
Dette resulterer sikkert i høyere priser for oss, men vi tar regningen i viten om at veien er litt tryggere med dette valget vi har tatt. Kjør forsiktig. Mvh Kaffemestern Tromsø»

Nettstedet iTromsø (krever abonnement) har vært i kontakt med daglig leder Torfinn Sandvoll som ikke ønsker å komme med noen ytterligere uttalelse om beslutningen.

Les mer om bakgrunnen for beslutningen; ulykken på E6 i Troms der Charlie Dan Lind ble påkjørt av et utenlandskregistrert vogntog.