Toppsjefen i Nor Lines går

Tor Arne Borge har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Nor Lines AS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Ingvald Løyning, konsernsjef i Det Stavangerske Dampskibsselskab AS (DSD) som er eierselskapet til Nor Lines. Han har nå gått midlertidig inn i stillingen som arbeidende styreleder.

– Tor Arne Borge sa opp sin stilling for tre-fire uker siden. Han har selv valgt å gå. Det er sånn som skjer, noen ganger velger folk å slutte. Utover det har jeg ingen kommentar til dette, sier Løyning.

Leter etter ny kandidat

Borge startet i stillingen som administrerende direktør 1. mars 2014. Da kom han fra stillingen som produksjonsdirektør i vindusprodusenten NorDan AS. Han har tidligere jobbet i flyindustrien og for Leardal Medical.

Ifølge Løyning skal styret nå vurdere hvordan de skal håndtere situasjonen best mulig.

– Vi setter muligens i gang en rekrutteringsprosess. En annen mulighet er å finne en kandidat internt. Nå tar jeg på meg arbeidsoppgavene som Borge har hatt i jobben som direktør.

Krevende

Han legger til at selskapet opplever krevende tider. Det jobbes nå aktivt med å gjøre kostnadsbesparelser, blant annet ved å se på selskapets forretningsmodell.

– I sum har vi redusert bemanningen noe. Vi har noen få permitteringer. I tillegg er et fåtall fast ansatte, samt innleide, sagt opp. Det er stor kamp om fraktvolumet i dag. Dette har som de fleste vet, gått ned. Det merkes hos oss som hos mange andre selskaper i dagens marked, sier Løyning til nyhetsbrevet Sysla.

 

 

Powered by Labrador CMS