Janne Flessum tiltrer som CFO i Posten Bring i september.

Janne Flessum blir ny CFO i Posten Bring

Janne Flessum, nåværende konserndirektør for Strategi og Konsernutvikling i Gjensidige Forsikring, trer inn i CFO-rollen i Posten Bring i september. 

Publisert

CFO

En økonomidirektør, også betegnet som CFO - Chief Financial Officer, er selskapets øverste økonomiansvarlige.

– Etter snart 13 år i Gjensidige er det god timing for meg med et jobb-skifte, og jeg er nysgjerrig på logistikkbransjen, formidler Janne Flessum i en nyhetsmelding.

53-åringen startet i Gjensidige Forsikring i 2011 som leder for Investor Relations. Hun kom inn i Konsernledelsen i 2018 og har deretter hatt ansvar for ulike fagområder, senest Strategi og Konsernutvikling. Hun er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen Finans. Tidligere har hun jobb-erfaring fra Orkla, Kreditkassen og Coopers & Lybrand.

- En spennende mulighet

– Denne spennende muligheten måtte jeg selvsagt gripe, sier hun.

Flessum har fulgt Posten-konsernets utvikling og uttrykker at hun er imponert over hvordan konsernet har lykkes med kontinuerlig forbedring og modernisering over tid i et marked i stadig endring. Hun peker også på hvordan konsernet har evnet å jobbe med merkevarebygging, innovasjon og bærekraftige løsninger. 

Erstatter Egset og Aas i rollen

I august kom nyheten om at Irene Egset sa opp sin stilling som konserndirektør for økonomi og finans i Posten Bring for å gå over i en tilsvarende rolle i Coop Norge på nyåret. Finansdirektør Ulf Aas har vært konstituert som CFO i Posten Bring AS fra 23. januar 2024.

Powered by Labrador CMS