OSLO-SJEF: Stig Asbjørn Bore har fått ansvaret med å bygge opp Yoyo Global Freights Oslo-avdeling, med ambisiøse målsetninger.

Yoyo til Oslo med ambisjoner

Yoyo Global Freight åpnet 1. september Oslo-kontor med rutinerte Stig Asbjørn Bore ved roret.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yoyo Global Freight har siden etableringen i Danmark i 2009, vokst til en organisasjon med 60 ansatte og kontorer i Sandnes og New Jersey i tillegg til i Danmark. Nå er turen kommet til Oslo.

– Å få bygge opp avdelingen i Oslo er noe jeg gleder meg til, sier Stig Asbjørn Bore, mens han tar imot oss i nylig overtatte og svært sparsommelig møblerte kontorer på Lysaker.

Men her skal det inn både folk og inventar snarlig, forsikrer Bore.

– Vi skal ha en sunn vekst og bygge stein på stein, men jeg ser for meg både et salgsteam og et operativt team på sikt. Vi begynner med å ansette en rutinert speditør nå i høst, sier han.

Han forteller at fokus blir på konkurransedyktige logistikkløsninger med høy kvalitet.

– Det skal gå på kundens premisser og behov, sier Bore.

Tettere på

Lenart Lykkedal Pedersen er partner i Yoyo og leder for satsingen i Norge.

– Yoyo har fra dag én hatt som målsetting å være i minimum to byer i Norge. Da vi startet i Stavanger var det med bakgrunn i mitt nettverk innen oljeindustrien. Vi har en veldig oljerelatert virksomhet, men også mange andre bransjer. Dette ønsker vi å utvikle gjennom Oslo-kontoret, sier Pedersen.

SATSER: Lenart Lykkedal Pedersen har ledet en vellykket etablering av Yoyo i Rogaland. Nå håper han på samme suksess i Oslo.

«Det er en målsetting om å omsette for 50 millioner kroner om bare tre år.»

Yoyo-sjef Lenart Lykkedal Pedersen

Han legger til at Yoyo har fokus på å selge god service, og for å klare det er det viktig å være tett på kundene.

– Med et Oslo-kontor vil vi kunne komme tettere på eksisterende og nye kunder, sier han.

Satser på rask vekst

Ambisjonen for Oslo-avdelingen er også høy.

– Det er en klar målsetting om at Yoyo Oslo skal kunne omsette for omkring 50 millioner kroner om bare tre år. Og jeg er sikker på at vi har valgt rett mann for denne ambisiøse oppgaven, sier Pedersen.

Den utvalgte Stig Asbjørn Bore har lang erfaring fra logistikkbransjen, nå sist som logistikkrådgiver hos Norwegian Logistics. Tidligere har han salgs- og ledelseserfaring fra bedrifter som DHL, DB Schenker, Panalpina og Interfreight.

Bredt spekter

Nå skal han i samarbeid med resten av Yoyo-teamet tilby logistikk- og transportløsninger via både vei, kurer, sjø og luft, samt prosjektlast, it-løsninger og lagerløsninger.

– Vi har både fly, sjø og lager og terminaltjenester, samt oversize cargo. Vi har et ganske bredt spekter med produkter og tjenester, sier Bore.

Yoyo ble etablert i Norge i 2015, og avdelingen i Rogaland har vokst til ni ansatte og en omsetning i 2018 på oppunder 30 millioner kroner. Samtidig har man klart veksten i etableringsfasen uten å tape penger, med positiv bunnlinje alle år med unntak av oppstartsåret.

– Det skal vi klare her også. Vi skal utvikle forretningen og skape vekst, slår Bore bestemt fast.

Globalt løftet Yoyo overskuddet før skatt fra 3,7 millioner danske kroner i 2017 til 8,3 millioner i fjor.

Powered by Labrador CMS