Renault Trucks Optifleet er nå kommet i mobil-versjon.

Mobil-versjon av Optifleet

Optifleet, som er Renault Trucks’ programvare for flåtestyring, er nå tilgjengelig i en mobil-utgave. Bileiere kan nå få tilgang til informasjon i sanntid om flåten sin, uavhengig av hvor de befinner seg.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye applikasjonen (appen) for Optifleet, gjør at funksjonene i Optifleet kan benyttes direkte på mobiltelefoner og nettbrett.

Brukeren får muligheten til å spore flåten sin og respondere raskt i forhold til uventede hendelser, selv om han eller hun ikke befinner seg bak kontorpulten.

Tre moduler

Optifleet-applikasjonen, gjør at bileieren kan få oversikt over kjøretøyene i flåten og sømløst tilordne nye oppdrag (My Fleet Now), eller spore og vurdere individuelle kjøremønstre samt sjåførenes bruk av bilene (Ecoscore).

Renault Trucks Optifleet-applikasjon.

Det finnes tre moduler som vil hjelpe transportører å optimalisere sjåføratferd, styre flåter effektivt og kontrollere driftskostnader:

  • Check-modulen viser teknisk informasjon om kjøretøyet, noe som er spesielt nyttig når det gjelder å redusere drivstofforbruk og senke CO2-utslipp. Denne modulen inkluderer Ecoscore-funksjonen, som innhenter og analyserer kjøremønstre samtidig som drivstoffbesparende tiltak identifiseres.
  • Map-modulen viser kjøretøyets geografiske posisjon i sanntid, analyserer rutevalg og optimaliserer tidsbruk opp mot tilbakelagt distanse.
  • Drive-modulen gir informasjon om kjøretider og gir bileier tilgang til data fra sjåførkort og ferdskrivere.

- Sparer inntil 50.000 kroner per år

I praksis vil Optifleet kunne generere besparelser på inntil 50000 kroner per år, per kjøretøy, skriver Renault Trucks i en pressemelding.

Optifleet-applikasjonen er nå tilgjengelig for nedlasting på AppStore og i Google Play. Bruk av applikasjonen forutsetter abonnement på Optifleet-tjenestene.

Powered by Labrador CMS