GF kjøper MT Spedisjon

GF Logistikk styrker sin posisjon i Vestfold ved å kjøpe MT Spedisjon.

Publisert

MT Spedisjon ble startet i 1970, med lokaldistribusjon i Østlandsregionen som kjernevirksomhet. Selskapet omsatte for 15 millioner i 2016.

GF Logistikk og MT Spedisjon har i flere år samarbeidet om enkelte ruter og utnyttelse av kapasiteten. Nå kjøper GF Logistikk alle aksjene i MT Spedisjon, opplyser GF i en pressemelding.

GF Logistikk og MT Spedisjon vil etter sammenslåingen drive videre fra MT Spedisjons nåværende lokaler. Totalt 1000 m2 lager og terminal og 3000m2 uteplass står til rådighet i Klinestadmoen 4.

GF Avdeling Sandefjord vil etter oppkjøpet disponere 15 biler til lokaldistribusjon. Oslo og Gardermoen er viktige knutepunkter, og dekkes med seks avganger i døgnet.

Alle ansatte i MT Spedisjon, inkludert Tom Momork og Sverre Trevland vil fortsette sitt arbeid i GF Logistikk avdeling Sandefjord. Avdelingen teller nå 5 personer på kundeservice/kjørekontor.

- Det har vært viktig for oss å drive MT spedisjon videre, med den gode kundebehandlingen som kundene kjenner de for, sier Alex Bråten i GF Logistikk.