Norsk Scania innfører 12 måneder bruktbilgaranti

Dette skal «fjerne risikoen» ved kjøp av brukt Scania.

Publisert Sist oppdatert

Bilen er dekket i 12 måneder eller 180.000 km - avhengig av hva som kommer først.

Garantien omfatter motor, clutch, girkasse, retarder, mellomaksel og drivaksel og gjelder i hele Europa. Den omfatter 4x2- og 6x2-biler, under forutsetning at de ikke er eldre enn 72 måneder. Bilen må ha vært gjennom Scanias 108-punktsinspeksjon. Service må utføres til avtalt tid og på et godkjent Scania-verksted.

Kjøretøy merket «Scania Approved» er grundig vurdert og rangert av Scanias teknikere. Når du ser kjennemerket «Scania Approved», skal du vite at Scanias teknikere har gjort en grundig vurdering av bilens tilstand og eventuelle behov for reparasjoner. Det skal også gi en trygghet på at drivverket er i god stand og at kjørelengden er korrekt.

- Når Scania setter sitt navn på et produkt, står hele organisasjonen bak. Du får ikke bare en bil du kan ta i bruk med en gang, men tillit og troverdighet. Du har hele Scanias nettverk stående klare til å hjelpe deg ved feil. Se etter «Scania Approved»- merket neste gang du besøker din Scania-forhandler, sier Torstein Hvile, avdelingsleder på Norsk Scanias bruktbilsenter på Kløfta.

Powered by Labrador CMS