Renault Trucks har utvidet garantien på Renault Master med virkning fra 1. juli 2018.
Renault Trucks har utvidet garantien på Renault Master med virkning fra 1. juli 2018.

Renault utvider garantien på Master

Kjørelengden under den utvidede 5-års-garantien, økes fra 150.000 km til 200.000 km for alle varianter av Renault Master.

Publisert

Renault Trucks og Volvo Norge AS utvider satsningen på lettere distribusjonskjøretøy, og tilbyr kundene nå økt kjørelengde under den utvidede garantiordningen for å «sikre kunden et enda mer forutsigbart bilhold», som det står i en pressemelding.

Kjørelengden under den utvidede 5-års-garantien, økes fra 150.000 km til 200.000 km for alle varianter av Renault Master. Endringen gjelder alle Renault Master produsert av Renault Trucks som er registrert fra og med 1. juli 2018.

I tråd med at markedet for lettere distribusjonsbiler er i kraftig vekst, øker Volvo Norge også satsningen i dette segmentet gjennom å tilby kundene varebiler og ferdigbygde skapbiler fra lager. 32 verksteder i Volvos nettverk er etablert og godkjent for service, vedlikehold og reparasjoner av Master produsert av Renault Trucks.

- Dette er verksteder som er rigget for å ta vare på den profesjonelle kunden som er avhengig av bilen sin for å tjene penger. Master er et meget godt produkt med svært lav feilfrekvens, og det er naturlig for oss å tilby kunden en økt forutsigbarhet gjennom en ytterligere forbedret garantiordning, sier Erik Henriksen, servicemarkedssjef i Renault Trucks.

Powered by Labrador CMS