Grunnlegger og administrerende direktør Anette Yngvesson i Fraktkompaniet og administrerende direktør og grunnlegger Thomas Ström i NTEX samhandler om transport- og logistikkoppgavene.
Grunnlegger og administrerende direktør Anette Yngvesson i Fraktkompaniet og administrerende direktør og grunnlegger Thomas Ström i NTEX samhandler om transport- og logistikkoppgavene.

Fraktkompaniet til NTEX

Fraktkompaniet AB har blitt en del av NTEX. Oppkjøpet tilfører sistnevnte 100 nye ansatte og rundt 360 millioner svenske kroner i omsetningsøkning.

Publisert

Fraktkompaniet blir drevet som et uavhengig datterselskap under ledelse av grunnlegger og administrerende direktør Anette Yngvesson.

De to Göteborg-selskapene er blant de mest ekspansive i svensk industri, og sammenslåingen muliggjør en enda større vekstrate.

Fortsetter vekstreisen

- Å bli en del av NTEX innebærer muligheten til både å styrke vårt eksisterende tilbud og muligheten til å påta oss større oppdrag. Det gir oss også muligheter til å fortsette vår vekstreise i enda raskere tempo, sier Anette Yngvesson, grunnlegger og administrerende direktør i Fraktkompaniet.

NTEX og Fraktkompaniet er to av de mest ekspansive selskapene i den svenske transportnæringen.

I godt selskap

Mens NTEX har vokst gjennom organisk vekst og oppkjøp med internasjonalt fokus, har Fraktkompaniet vokst organisk med fokus på Sverige.

- De siste årene har NTEX mottatt mange forespørsler fra kunder om også å håndtere innenlands transport. Med kjøpet av Fraktkompaniet, vil vi være i stand til å tilfredsstille disse kundene. Målet er en omsetning på innenlands transport på en milliard svenske kroner innen 3-4 år, sier administrerende direktør og grunnlegger Thomas Ström, NTEX, og fortsetter:

Samkjørte

- NTEX og Fraktkompaniet kjenner hverandre godt gjennom samarbeid de siste fem årene. Våre verdier og bedriftskulturer er godt sammensveiset.

Fraktkompaniet har hatt en jevn vekst siden oppstarten i 2006. I dag har selskapet 100 ansatte, en omsetning på ca. 360 millioner svenske kroner og med virksomheter i Gøteborg, Helsingborg, Stockholm og Malmö.

Transport- og logistikkselskapet NTEX med hovedkvarter i Gøteborg har også kontorer i åtte europeiske land. Som et resultat av oppkjøpet har NTEX ca. 400 ansatte og en omsetning på 1,9 milliarder svenske kroner.

Powered by Labrador CMS