TIP Trailer i toppform

Snart åpner de sin nye storstue i Vestby utenfor Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Med kinesiske eiere i ryggen og med Erik Henriksen som ny Branch Operation Manager er TIP Trailer Services Norge i bedre form enn noensinne.

På offensiven

Etter å ha vært på gyngende grunn med mange skjær i sjøen er TIP Trailer Services på offensiven igjen som en konkurransedyktig aktør i trailermarkedet. Staben på fem ansatte i Vestby blir i august utvidet til 12.

I rivende utvikling

- Til høsten åpner vi vårt nye verksted for både egne og eksterne trailere. Nybygget huser en rekke faciliteter som EU-kontroller, service og reperasjoner, sier Henriksen til AT.no.

Selskapet har som mål å øke med to trailerverksteder i Norge innen år 2017. Her er blant annet Vestlandet og Nord-Norge aktuelle lokaliseringssteder.

I disse dager er det bestilt 740 nye enheter som skal leies ut fra avdelingene i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

- Vi ser et økende behov for 25 meter lange trailere. Vi har investert i 20 nye dolly-, termo-, skap- og gardintrailere. Hovedsaklig skal disse enhetene leies ut på langtidsleie, og vår selger Dag Aastorp har allerede startet prosessen på dette, sier Henriksen.

Setter standard

Nylig offentliggjorde britiske TIP Trailer Services at de skal investere 19 millioner pund i 900 nye trailere i sin flåte i 2014. De første nye trailerne blir satt i trafikk i juni, men størstedelen av trailerne skal være operative innen oktober.