Ellen går for nye utfordringer

Ellen Koffeld (52) takker for seg i Freja Transport & Logistics.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1. august er hun ledig på markedet, etter 15 måneder som salgs- og markedssjef i Freja.

Komplett speditør

Koffeld frykter imidlertid ikke for jobbfremtiden. Det er kanskje ikke så rart, så lenge hun betraktes som en komplett profil og talsperson for speditørenes interesser.

Trakk seg

Vi møtte henne på NH Carlton Amsterdam Hotel i forrige uke, under den årlige kongressen til NHO Logistikk og Transport. Her benyttet hun anledningen til å gå ut av hovedstyret i foreningen, etter syv år i vervet.

Stort engasjement

– Hvis jeg blir i bransjen skal jeg beholde mitt store engasjement for verdiskapning innenfor logistikk samt at spedisjonsfaget holder et høyt nivå og utvikler seg i takt med markedets krav og behov, sier Ellen Koffeld.

I ledergruppe

Selv om situasjonen rundt fremtidig jobb ikke er avklart, så er hun ikke i tvil om at også neste utfordring må være i en ledergruppe da hun liker å ta aktivt del i beslutningsprosesser.

UPS

30 av Koffelds 36 år i bransjen er viet UPS. Hun har hele tiden vært i lederposisjon, og levert solide resultater med hjelp av dyktige og kompetente medarbeidere.

Da hun ble ansatt i Freja Transport & Logistics i mai i fjor var hun toppsjef i UPS (Norway) AS, en stilling hun hadde i 10 år. Hun hadde parallelt også ansvaret for UPS SCS(Sweden) AB i nesten tre år.

Powered by Labrador CMS