Adm. direktør Terje Claussen fortsetter den fantastiske reisen med Ramberg og styrker selskapets posisjon med å overta trønder-selskapet OTTS. Foto: Per Dagfinn Wolden
Adm. direktør Terje Claussen fortsetter den fantastiske reisen med Ramberg og styrker selskapets posisjon med å overta trønder-selskapet OTTS. Foto: Per Dagfinn Wolden

Ramberg overtar OTTS-distribusjonen

B.H. Ramberg AS etablerer seg i Trøndelag og overtar OTTS-terminalen på Heggstadmoen i Trondheim.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overtagelsen som skjer 1. januar 2020 omfatter også selskapets distribusjonsløsning i Trøndelag.

De ansatte i distribusjonssegmentet i OTTS blir med videre i Ramberg, sammen med de lokale og regionale transportørene.

Ramberg tilbyr landsdekkende stykkgodstransport og 3. parts logistikk fra anlegg i Drammen og Oslo-området, samt Bergen. Bedriften har hatt en sterk vekst gjennom de senere år, ikke minst som følge av gode digitale løsninger og nært samarbeid med flere ledende utenlands-speditører.

Styrker posisjonen

- Etableringen i Trøndelag er et ledd i vår strategi for å få enda bedre kontroll på distribusjonen i et særdeles viktig område med stor godsmengde og høye krav til leveringspålitelighet, sier adm. direktør Terje Claussen i Ramberg.

OTTS AS på sin side, har lagt en strategi for å satse sterkere innen områdene tipp, kran, spesialtransport, asfalt og anlegg, og har derfor valgt å fase ut terminal og distribusjon.

Ramberg og OTTS vil fortsette samarbeidet på linehaul og partigods, samtidig som OTTS vil benytte Ramberg på distribusjonstjenester for sine kunder.

- Med det samme konseptet søker vi nå å tiltrekke oss nye kunder i Trøndelag som ønsker å benytte vår terminal- og distribusjonsløsninger i Norge, sier Ramberg-sjef Terje Claussen.

Powered by Labrador CMS