På pallen for første gang.

Endelig på pallen

DHL Express er kåret til Norges 3. beste arbeidsplass og er endelig på pallen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Great Place to Work har for 15. året på rad kåret Norges beste arbeidsplasser, og det har aldri før vært flere nominerte til utmerkelsen. DHL Express har i flere år vært blant de 10 beste, men i år er steget tatt opp på pallen.

Bronse er gull verdt

- En bronseplass blant Norges beste arbeidsplasser er helt fantastisk! Dette bekrefter nok en gang at det vi gjør sammen i DHL Express Norge – As One – fungerer og gir resultater, sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS.

Selskapets FOCUS-strategi bygger på fire pilarer; motiverte ansatte, høy servicekvalitet, lojale kunder og et profitabelt nettverk. En enkel og effektiv strategi som gir selskapet helhet og samhold «As One».

Medarbeiderundersøkelsen er derfor et viktig stikkord for suksessen som DHL Express opplever. Systematisk iverksetting av tiltak som støtter oppunder resultatene og tilbakemeldingene fra medarbeiderne skaper engasjement, kunnskap og tillit.

Aarbog utdyper:

- I DHL Express betyr medarbeiderne alt. De utgjør selve ryggraden i vårt selskap, både i Norge og globalt. Det er de som som utgjør det lille ekstra som differensierer oss i markedet og ikke minst; det er de som leverer kundetilfredsheten. Som selskap ser vi viktigheten av å investere i våre ansatte og levere det de trenger for å lykkes, og vi jobber kontinuerlig med forbedringer. Motiverte ansatte leverer høy servicekvalitet. Dette skaper kundelojalitet – som igjen leder til et profitabelt nettverk.

Great Place to Work er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser. Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene. Great Place to Work Norge har i det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31.000 medarbeidere.

Powered by Labrador CMS