Line Brenna, salgssjef i Tyre Trust, på plass i selskapets dekkfasiliteter i Vestby.
Line Brenna, salgssjef i Tyre Trust, på plass i selskapets dekkfasiliteter i Vestby.

Dansk dekkhotellkjede til Norge

Etter 15 års vekst på det danske markedet åpner TyreTrust sin første avdeling i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Mange dekkhotell i Norge mangler plass som følge av en sterkt økende etterspørsel etter hjullagring, men for selskaper i bilbransjen kan det være en forholdsvis dyr investering å utvide kapasiteten på sine eksisterende dekkhoteller. De problemene vil dekkhotellkjeden TyreTrust bidra til å løse med sin lansering på det norske marked, melder selskapet i en pressemelding.

- Vi skal ikke konkurrere med kundene våre, men snarere hjelpe dem med å drive effektivt og lønnsomt med dekkoppbevaring. Det gjør vi ved å tilby hjullagring til en attraktiv pris, hvor vi utnytter våre egne stordriftsfordeler. På den måten kan kundene våre fortsatt tjene penger på lagringen, samtidig som de fremdeles står for monteringen av kundehjulene selv, og dermed unngår problemer med plassmangel. Vi har plass nok, forteller Line Brenna, som er nyansatt salgssjef i TyreTrust Norge.

Deler lokaler med NDI Norge i Vestby

- Vår målgruppe er alt fra dekkjeder til verksteder, bilforhandlere og dekkhoteller. Uansett hvilken kjede kundene tilhører, hvilke bilmerker de tilbyr og om de har behov for å oppbevare ti eller tusen sett dekk, kan vi stille vårt lager og logistikk til rådighet, forklarer hun.

Dekkhotellkjeden TyreTrust er en del av det danskeide NDI-konsernet og har vært på markedet siden 2007. TyreTrust ligger fysisk i Vestby, hvor de har leid lagerfasiliteter i NDI Norges nyåpnende 23.000 kvadratmeter store dekklager.

I Danmark lagrer dekkhotellkjeden i dag over 70.000 hjulsett og kunne tidligere i år kalle seg verdens største dekkhotell målt i kvadratmeter.

- Vi har tro på at vi kan bli en attraktiv partner for den norske bilbransjen. Ikke minst fordi kundene med vår løsning sparer mange utgifter på håndtering av kundehjul. De trenger bare å ha hjulene klare så TyreTrust kan hente og levere dem igjen, mens verkstedet konsentrerer seg om hjulmontering og kundepleie, melder Line Brenna.

Powered by Labrador CMS