Dachser styrker seg i Kristiansand

I 2021 åpnet Dachser et salgskontor i Kristiansand, i februar 2024 følger de opp med et eget operativt avdelingskontor i sørlandsbyen.

Publisert

- Vi er glade for å kunne tilby kunder på Sørlandet daglige avganger til Europa for import og eksport, korte ledetider og et pålitelig nettverk. Stabil kvalitet, med integrerte og enhetlige prosesser og systemer, danner grunnlaget for kvaliteten og stabiliteten som kjennetegner Dachsers posisjonering på logistikkmarkedet. Dette vil sørge for at vi kan være med å spille en viktig rolle i å støtte bedrifter og organisasjoner i Kristiansand og resten av Sør-Norge med å oppnå suksess på det nasjonale og internasjonale markedet», formidler Magnus Asbjørnsen, Sales Manager for Dachser i Kristiansand i en nyhetsmelding.

Kristiansandsområdet er et viktig knutepunkt for logistikk i Norge, og er norsk ende- og startpunkt for blant annet E18 og E39. Havnen i Kristiansand er Norges viktigste sydlige transportknutepunkt, og logistikkleverandøren vil nå bli i stand til å korte ned ledetider til Europa betydelig for sine kunder både i Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

Powered by Labrador CMS