Espen Karlsen forsikrer at det er "business as usual" når Glacio endrer navn til Constellation Cold Logistics Nordics. Her fra sjømatmessen i Barcelona i våres.

Fra Glacio til Constellation Cold Logistics Nordics

De gjenværende selskapene under Constellation Cold Logistics-paraplyen rebrandes for å styrke merkevaren. Det gjelder blant annet Glacio.

Publisert

- For oss i Glacio og Gøteborgs Fryshus er navnendringen en viktig milepæl i vår historie og en tydeliggjøring av vår posisjon som en del av Europas ledende aktører innen temperaturregulert logistikk.

forteller daglig leder Espen Karlsen til Logistikk Inside

Det er drøyt tre år siden investeringsfondet Arcus Infrastructure Partners kom inn som majoritetseier og sikret seg en 90 prosent eierandel i den norske 3PL-aktøren Glacio som har spesialisert seg på nisjemarkedet innen fryselagringstjenester. Dette gjorde også at Glacio ble en del Constellation Cold Logistics, en allianse av ledende europeiske aktører innen kjølelager og kjølelogistikk.

Allerede i april ble det annonsert at selskapene i Constellation Cold Logistics-konsernet ville rebrandes i løpet av 2023. Fra 26. september vil Glacio AS i Norge og dets svenske datterselskap Göteborgs Fryshus AB døpes om til Constellation Cold Logistics Nordics

Andre selskaper som påvirkes av navneskiftet er Vrieshuis Lagemaat B.V. og Koel- en Vrieshuis Lintelo B.V. som rebrandes til Constellation Cold Logistics Netherlands

Stockhabo BVBA og alle dens datterselskaper rebrandes til Constellation Cold Logistics Belgium & France

HSH Coldstores og ACS&T Logistics i Storbritannia skal rebrandes til Constellation Cold Logistics UK.

Vil skape "ett lag"

- Fullføringen av ommerkingen er en viktig del av vår reise og styrker vår posisjon som den ledende europeiske leverandøren av kjølelager- og logistikktjenester. Ommerkingen vil øke samarbeidsnivået i nettverket vårt og er essensiell for å lette en felles kultur og verdier, spesielt det å være "Ett lag". Vi gjør solid fremgang på flere områder i tråd med vår visjon og strategi, inkludert forbedring av vårt pan-europeiske tjenestetilbud til kunder samtidig som vi beholder lokal ekspertise og beslutningstaking, formidler Carlos Rodriguez, administrerende direktør i Constellation Cold Logistics, i en pressemelding.

Seks land - 600.000 palleplasser for termogods

Constellation er Europas ledende uavhengige leverandør av kjølelager og logistikktjenester med omtrent 600.000 palleplasser for temperaturkontrollert kapasitet og tilstedeværelse i seks europeiske land.

Constellation er et porteføljeselskap til Arcus Infrastructure Partners, en uavhengig fondsforvalter med betydelig erfaring innen europeiske infrastrukturinvesteringer. Constellations eierstruktur inkluderer også de opprinnelige grunnleggerne sammen med Arcus, noe som sikrer en fortsatt tradisjon med entreprenørskap og utmerket kundeservice på hvert sted.

Powered by Labrador CMS