ColliCare Projects & Logistics skal prøve lykken innen maritime næringer.

ColliCare på plass i Stavanger

Fra nyttår er ColliCare etablert i Stavanger og sikter seg in mot maritim sektor, olje & gass, energi, havbruk, infrastruktur, decom og øvrige prosjektorienterte markeder.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selskapets formelle navn blir ColliCare Projects & Logistics, og vil tilby blant annet chartering, supercargo, olje- og forsyningsbase-logistikk.

– Vi går nå inn i et nytt marked sammen med et særdeles kompetent team. Vi har stor tiltro til at avdelingen raskt vil komme på bena og levere tjenester av høy kvalitet. Dette blir veldig spennende og gleden er stor over denne nyetableringen, sier CEO ColliCare Logistics, Knut Sollund.

- Vi går nå inn i et nytt marked sammen med et særdeles kompetent team, sier CEO Knut Sollund.

ColliCare Projects & Logistics vil også tilby allerede etablerte ColliCare-tjenester som
import/eksport via sjø, -bane, - vei,- fly og distribusjon.

Selskapet ledes av Georg Skivik Moltu som har ledererfaring fra ulike industribedrifter, de siste 13 årene i transport- og logistikkbransjen. Moltu har tidligere vært Director Oil & Gas Northern Europe, Panalpina Grieg Logistics, og nå sist Managing Director Projects hos Greencarrier.

Kjetil Nerland (til venstre) og Georg S Moltu skal lede ColliCares satsing i Stavanger.

Med på laget har han Kjetil Nerland som Commercial & Operational Manager Projects & Logistics. Nerland har erfaring innen både salg, ledelse og utvikling, blant annet fra Greencarrier, Scan Global og Panalpina.

– ColliCare oppfattes som svært innovative og fremoverlente. Vi relaterer oss sterkt til kultur og tankegang. Teamet i Stavanger ser frem til å bidra til videreutviklingen av ColliCare og bidra med kunnskap og erfaring innenfor et nytt marked, sier Managing Director Projects & Special, Georg Skivik Moltu.

I staben finner vi også Tor Kristian Lode og Geir Atle Haaland vil ha ansvar for innland og bil/shortsea på Vestlandet. Ole Kristian Watland og Trond Dahle vil ha ansvar for all sjø/flyfrakt, import/eksport, deepsea og shortsea i det ny etablerte selskapet.

– Eiere og ansatte i ColliCare har vist seg å ha en sterk motivasjon og vilje til å utvikle konsernet. Etter noen uker i selskapet føler jeg meg trygg på at det blir et godt samarbeid, med et klima preget av en gründerorientert tilnærming og fokus på muligheter, sier Commercial & Operational Manager Projects & Special, Kjetil Nerland.

Powered by Labrador CMS