Pål Attila Horvath står bak Horvath Finans, som eier de to selskapene som nå er slått konkurs. Fortuna Truckservice hadde blant annet agenturet på gaffetlrucker fra Hyundai fram til 2016.

Dobbel truck-konkurs

Bobestyrer leter etter 200 trucker etter konkurs i Norsk Truckutleie AS og Fortuna Truckservice AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

8. mars ble de to selskapene Fortuna Truckservice og Norsk Truckutleie slått konkurs. Selskapene er en del av Fortunagruppen som eies av Horvath Finans. Eier Pål Attila Horvath har ikke tid til å prate når MT ringer, og legger raskt på.

Overfor Romerikes Blad henviser han videre til sin advokat Øyvind Kilstad, som sier:

- Jeg ble engasjert av Pål Horvath og Horvath Finans AS for å finne ut om det var liv laga for de to driftsselskapene. Min konklusjon var at den beste løsningen var å slå selskapene konkurs. Det var ikke driftsmuligheter rent økonomisk. Selskapene hadde ikke mulighet til å betale løpende forpliktelser.

De to selskapene har drevet med både utleie og salg av trucker, og har blant annet vært forhandler for Clark gaffeltrucker. Største kreditor er en sammenslutning av flere leasingselskaper.

Bobestyrer Christian Lundin jobber nå med å få oversikt over verdiene i selskapene, blant annet med å lokalisere rundt 200 trucker.

- Per i dag er bildet uoversiktlig. Jeg jobber med å finne ut hvor truckene befinner seg, sier Lundin til RB

I 2016 omsatte Fortuna Truckservice for rundt 36 millioner kroner, med et underskudd på 6,1 millioner. Norsk Truckutleie omsatte for 26 millioner og gikk 2,4 millioner kroner i overskudd. Tallene fra 2017 er ikke klare. 

Powered by Labrador CMS