Storavtale for Vehco med Bring og Posten

Skal levere flåtestyringssystemer til 3500 kjøretøy.

Publisert Sist oppdatert

Bring og Posten bytter leverandør av flåtestyringssystemer, og har signert en avtale med Vehco om levering av systemer til 3500 kjøretøy i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Slovakia og Frankrike.

Bring håper å redusere driftskostnadene betraktelig med det nye systemet.

Vehco skal levere Bring en omfattende løsning som omfatter tjenester som posisjonering, sporing, geofence, kjøre- og hviletider, fjernnedlasting fra fartsskriver, ordrebehandling (ved integrering med TMS), eco-driving, drivstoffoppfølging og underleverandørløsninger, opplyser Vehco i en pressemelding.

Videre vil løsningen gi Bring et stort antall rapporter og administrative funksjoner for effektiv håndtering av Brings store vognpark. Det er disse tjenestene Bring forventer at skal spare tid, ressurser og kostnader i den daglige driften, i tillegg til betydelig drivstoffbesparelser

- Under evalueringsprosessen opplevde vi Vehco-teamet som svært engasjert, med en god forståelse av våre behov. Vi så også at vi passer godt sammen; vi er en av de ledende logistikkleverandørene i Nord-Europa, og Vehco er ledende leverandør av flåtestyringssystemer i de fleste landene der vi har virksomhet, sier Steinar Wik, IT-direktør i Bring.

- Vi har bygd opp et sterkt forhold til evalueringsteamet i Bring, og vi er naturligvis svært fornøyd med at Bring har valgt å samarbeide med oss i Vehco. Nå har vi en god mulighet til å vokse med Bring og fortsette med utviklingen av vår prisbelønte flåtestyringsløsning for det europeiske markedet", forklarer Magnus Orrebrant, adm. dir. i Vehco-gruppen.

Vehco er en betydelig leverandør av flåtestyringssystemer i Europa. Kjernevirksomheten gjelder styring av kommersielle kjøretøy som brukes til transport av varer og personer. Vehco har flere enn 800 kunder med flere enn 30 000 utstyrte kjøretøy.