15 Volvo-trekkvogner til Bring

Euro 6-modeller med 540 hestekrefter kommer rett fra fabrikken i Göteborg.

Publisert Sist oppdatert

Volvo Norge AS fikk en stor leveranse etter at de vant en innkjøpskonkurranse til Posten Norge AS 25. mars i år. Leveransen av hele 15 Volvo FH trekkvogner til Bring fant sted i juli på Volvo Truck Center i Oslo, opplyser Volvo Norge i en pressemelding.

Trekkvognene kommer rett fra Volvo-fabrikken i Gøteborg, de har 540 hestekrefter og er i Euro 6- samt 6x2-utførelse. I tillegg er bilene forberedt for både TV, kaffetrakter og mikrobølgeovn i førerhuset.

Alle de nye trekkvognene har den nye Volvo Gold-kontrakten. Dette er servicekontrakter som sikrer optimal driftstid. Alt av forebyggende vedlikehold og reparasjoner er inkludert i kontrakten, og hvert kjøretøy får en individuell serviceplan. Verkstedet følger med på kjørelengde og hvor fort delene slites, og justerer serviceplanen tilsvarende.

- Volvo er igjen glade for å levere trekkvogner til Bring, og vi er sikre på at det gir god uttelling blant sjåførene på sikkerhet, komfort og dieselutgifter, sier Roy Hagen, salgssjef for storkundeavdelingen Direct Sales, Volvo Norge AS.

 

Powered by Labrador CMS