Kjersti Terese Stormo ny havnedirektør i Bodø.
Kjersti Terese Stormo ny havnedirektør i Bodø.

Kjersti Terese Stormo ny havnedirektør

Kjersti Terese Stormo (52) ble fredag ansatt som ny havnedirektør i Bodø Havn KF.

Publisert

Hun kommer fra stillingen som konsern-økonomiansvarlig i Bodø Energi AS, en stilling hun har hatt de siste 10 årene. Siden 2014 har hun også vært direktør for BE Kraftsalg AS, som er et datterselskap til Bodø Energi AS.

Stormo er utdannet siviløkonom og har lang og bred erfaring som leder og fra ulike styreverv, blant annet som styremedlem i Sparebanken Nord-Norge.

Sterk konkurranse

- Vi har brukt god tid på denne ansettelsen, og i prosessen har vi snakket med mange dyktige kandidater. De viktigste kriteriene for oss har vært å finne en toppleder som skårer høyt på områdene utviklingsorientering, gjennomføringskraft og relasjonsbygging. I Stormo har vi funnet en som i tillegg har verdifull erfaring fra et annet kommunalt eid selskap som befinner seg i grensen mellom forvaltning og forretning, sier styreleder i Bodø Havn, Adelheid Kristiansen.

Ønsker videreutvikling

- Bodø Havn er et spennende selskap med forskjellig virksomhet, og jeg ser frem til å videreutvikle Bodø Havn og derigjennom bidra til den utviklingen som skjer i Bodø, sier påtroppende havnedirektør Kjersti Terese Stormo som tiltrer stillingen som havnedirektør 19. februar.