Best Transport satser på å ta markedsandeler i hovedstaden.

Best Transport gjør seg mer konkurransedyktig

Last mile-aktøren utfordrer nå konkurrentene i Oslo med rimeligere tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Best Transport lanserte tjenesten Best Pakke, pakker som hentes og leveres samme dag, i 2021. Nå velger selskapet å senke prisen på tjenesten til 99 kroner, for å vinne konkurransen i budbilmarkedet i Oslo.

– I Oslo er det stor etterspørsel etter rimelige alternativer med store geografiske dekningsområder og korte leveringstider. Med Best Pakke, som også har generøse betingelser, møter vi kundenes behov, sier Gunilla Hansson, Daglig leder i Best Transport i en pressemelding.

Lover rettferdig betaling

Tjenesten innebærer henting og levering av inntil syv kolli mellom kl. 08.00 og 17.00 i hele Stor-Oslo (inkl. Drammen, Vestby, Gardemoen etc.). Nå håper transportselskapet at flere bedrifter vil oppdage fordelene med tjenesten.

Markedsansvarlig i Best Transport, Hanna Radoncic, forsikrer overfor Moderne Transport at nedjusteringen av prisen ikke vil påvirke betalingen transportørene får.

- Vi i Best Transport sikrer alltid at våre transportører får en rettferdig betaling. At vi nå senker prisene på Best Pakke, påvirker ikke betalingen til transportørene, sier hun.

I vekst

– Best Transport er i en ekspansjonsfase hvor vi jobber aktivt for å utfordre bransjen med markedsledende løsninger og konkurransedyktige priser. Vi ser frem til å fortsette å vokse i Oslo og omegn sammen med både gamle og nye kunder, sier Gunilla Hansson.

Nærmere 25 prosent av varebilene som utfører Best Pakke-tjenesten er elektriske kjøretøy, og antallet øker jevnt og trutt etter hvert som Best Transport omstiller kjøretøyparken til fossilfritt drivstoff. Alle selskapets transporter er klimakompenserte. Samtidig er last-mile aktøren opptatt av å verne om alle som jobber i virksomheten.

Powered by Labrador CMS