Freja har hatt lager i Fjellbovegen 13 siden 2009, og har leiekontrakt til 2027.

Selvaag overtok Freja-lager

Selvaag Eiendoms tyrker sin logistikksatsing og har kjøpt Frejas lager på Berger fra Fabritius.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Selvaag Eiendom har styrket sin portefølje innen logistikk, gjennom kjøp av Fjellboveien 13 på Berger. Dette er strategisk investering, og med denne eiendommen har vi nå to meget gode lager- og logistikkeiendommer på Berger. Dette er svært riktig for oss med tanke på hvordan markedet er i endring og hvor det er et stadig økende behov for lagereiendommer med gode beliggenheter, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

Eiendommen ble overtatt av Selvaag Eiendom 5. november 2020 fra Fabritius , og eiendommen er fullt utleid til Freja. Fjellboveien 13 ble bygget i 2009 og er tilpasset Freja og deres krav til bygget, som for øvrig har vært leietaker siden ferdigstillelse. Leieforholdet løper frem til utgangen av 2027.

Bygget er i meget god stand og er svært godt vedlikehold av Freja, som er en aktiv og kompetent drifter. Bygget har gode takhøyder på ca. 10 meter, godt med kjøreporter, og romslig uteområde som sikrer enkel og trygg manøvrering selv for de største for trailerne, sier Mari Lill Gjerde i Selvaag Eiendom.

Fabritius, som besitter flere eiendommer i området, er selger av eiendommen, og oppgir behovet for kapital til store fremtidige prosjekter som årsak.

- Fjellboveien 13 med Freja som leietaker er en flott eiendom med god beliggenhet, og da er det bra at en profesjonell eiendomsbesitter som Selvaag Eiendom kan overta driften videre. Fabritius er store på lager- og logistikkeiendommer og vi skal fortsatt vokse innen nisjen, men vi har nå flere større prosjekter i pipeline og rom for å igangsette betydelig med nybygg i årene som kommer, og da kan det være greit å frigjøre noe kapital til videre utvikling, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim.

Tidligere i år kjøpte Selvaag Eiendom også Fjellbovegen 7, som er utleid til Bohus

Powered by Labrador CMS