Leverte 25-tonner

Leverte 25-tonner

Brubakken har levert en 25 tonns gaffeltruck fra Konecranes til Dril-Quip.

Dril-Quip er leverandører av brønn- og produksjonsutstyr for plattform- og undervannsproduksjon til offshorevirksomheter, og har behov for røslige materialhåndteringsmaskiner. De har derfor fått levert en Konecranes 25-1200C fra Brubakken i sommer.

Håndtering av store rør er en stor del av hverdagen for kunden, og sikkerheten står i høysetet. Den nye maskinen er utstyrt med det meste av moderne utstyr som kreves av Norsk Industri, når det gjelder driftssikkerhet, HMS og utstyrsnivå.

Trucken har blant annet 400 mm opphøyet hytte for bedre sikt, kraftig 8 liters Volvo-motor med ZF girkasse. Den har også ekstra Ekstra hydraulikkuttak for håndtering av traller, samt ELM laststabilisator (rørklemme). 

Klimaet er taperen når regjeringen lar det beste bli det godes fiende

Klima- og miljø er stadig vekk en av de viktigste sakene på den politiske dagsordenen. Regjeringen har blant annet som ambisjon å halvere utslippene fra transportsektoren sammenlignet med 2005-tall innen 2030. Det vil kreve både treffsikre og kraftfulle tiltak. I budsjettet for 2020 snubler dessverre regjeringen kraftig, og for tungtransporten vil resultatet kunne bli økte utslipp. Les hele saken

Til toppen