Leverte 25-tonner

Leverte 25-tonner

Brubakken har levert en 25 tonns gaffeltruck fra Konecranes til Dril-Quip.

Dril-Quip er leverandører av brønn- og produksjonsutstyr for plattform- og undervannsproduksjon til offshorevirksomheter, og har behov for røslige materialhåndteringsmaskiner. De har derfor fått levert en Konecranes 25-1200C fra Brubakken i sommer.

Håndtering av store rør er en stor del av hverdagen for kunden, og sikkerheten står i høysetet. Den nye maskinen er utstyrt med det meste av moderne utstyr som kreves av Norsk Industri, når det gjelder driftssikkerhet, HMS og utstyrsnivå.

Trucken har blant annet 400 mm opphøyet hytte for bedre sikt, kraftig 8 liters Volvo-motor med ZF girkasse. Den har også ekstra Ekstra hydraulikkuttak for håndtering av traller, samt ELM laststabilisator (rørklemme). 

Vil veiprising gi konkurranse på likere vilkår?

En gjenganger i samferdselspolitikken er hvordan en skal utnytte de ulike transportformenes komparative fortrinn. Videre har den tidligere samferdselsministeren i forbindelse med kommende Nasjonal transportplan (NTP) fremhevet viktigheten av å «få mer for pengene» i fremtidige samferdselsprosjekter. Det har vært flere store kostnadssprekk innen vei og bane de siste årene. Les hele saken

Til toppen