Blir til Veidekke Logistikkbygg

Norske Stålbygg AS kan se tilbake på over 50 års drift og har i løpet av disse årene levert mer enn 1.500 nærings- og industribygg over hele Norge. Nå endrer selskapet navn.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden 1999 har selskapet vært 100 prosent eiet av Veidekke, det tydeliggjøres nå gjennom et navneskifte.

– Vi følte tiden var inne for at navnet vårt i klartekst skulle fortelle hvem som eier oss og hva vi gjør. De første årene leverte vi kun stålbygg og hadde egenproduksjon av stålkonstruksjoner. I dag finner vi og kundene våre fram til den mest hensiktsmessige konstruksjonsløsningen for hvert enkelt prosjekt, sier Roar Kristiansen, daglig leder i Veidekke Logistikkbygg AS, i en pressemelding.

Veidekke Logistikkbygg AS er en selvstendig totalentreprenør. Noen av de største prosjektene utføres i samarbeid med Veidekkes bygg- og anleggsvirksomhet. Blomsterbygget utenfor Oslo og terminalene selskapet har bygget for Posten Bring Norge flere steder i landet, er gode eksempler på dette.

- Det som først og fremst kjennetegner oss er vår samlede fagkunnskap og kompetanse. Vi har egen arkitekt og en stab av 30 dyktige medarbeidere som sikrer kvalitetsmessig utførelse i henhold til våre kunders behov, forskrifter og standarder. Mange av våre kunder bygger vi for gjentatte ganger, det er jo et godt tegn på at lykkes sammen, avslutter Kristiansen.

Powered by Labrador CMS