Onsdag mottok «Årets unge talent», Margrethe Bårdsen, diplom, blomster og en sjekk på 10.000 kroner fra NHO LT-sjef Are Kjensli i DHLs lokaler på Berger.

«Årets unge talent»

Margrethe Bårdsen i DHL Express AS er kåret til «Årets unge talent».

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På DHL-basen på Berger utenfor Oslo onsdag ble den unge, fremadstormende logistikeren gjort stas på med diplom, sjekk og stående applaus, og til stor overraskelse for vinneren selv.

Hvert år inviteres lederne i NHO Logistikk og Transports (NHO LT) medlemsbedrifter til å sende inn kandidater som er med i kampen om den gjeve tittelen årets unge talent.

Det er ganske vide, men dog gitte kriterier som kandidatene skal oppfylle.

Den første silingen av søknader gjøres av administrasjonen, og tre kandidater stilles inn for hovedstyret som i sin tur tar den endelige avgjørelsen.

Verdige vinnere

- Alle kandidater som har vært foreslått i løpet av disse seks årene ville vært verdige vinnere. Ofte faller valget på den kandidaten som har "det lille ekstra", så det er viktig å få frem dette i søknaden, sier NHO LTs adm. direktør, Are Kjensli.

Årets tre kandidater var Pauline Engwall fra Schenker AS, Alnabru, Giedre Pabreziene fra DHL Express AS, Ålesund og Margrethe Bårdsen fra DHL Express AS, Berger.

- Alle tre gjør sine respektive ledere og bedrifter stolte med sitt engasjement og en formidabel arbeidsinnsats. Denne gangen var det Margrethe som trakk det lengste strået, men vi håper jo at det for de to andre er hyggelig å vite at de settes pris på og at deres innsats verdsettes av deres ledere, sier Kjensli.

Powered by Labrador CMS