Snickers Workwear selger én og én arbeidshanske

Det nye hanskekonseptet, som har fått navnet «Left & Right», har en rekke ulike, avanserte modeller, designet for optimal passform og fingertuppfølelse uavhengig av grovheten på hansken.

Publisert Sist oppdatert

Men som er mest unikt er måten de skal selges på. For første gang noensinne vil folk kunne kjøpe arbeidshansker én og én, noe som gir brukerne helt nye muligheter for å tilpasse valg av høyre og venstre hanske i forhold til det arbeidet som skal utføres.

- I mange arbeidsoppgaver gjør venstre og høyre hånd ulike ting. Når venstre hånd skal holde et fast, sikkert grep, trenger kanskje høyre hånd ekstrem presisjon, eller motsatt. Tradisjonelt har vi brukt samme type hanske på begge hender. Med Left & Right, ønsker vi å gi håndverkere en unik mulighet til å optimalisere bruken av sine viktigste verktøy, nemlig hendene, sier Andreas Ytterdal, produktspesialist hos Snickers Workwear.

Ved å selge hanskene individuelt, håper Snickers Workwear å senke terskelen for å erstatte utslitte hansker, noe som også vil gjøre arbeidet mer effektivt, men fremfor alt sikrere.

Mist en hanske...kjøp en hanske

- Det er ingen hemmelighet at høyre og venstre hanskene slites ut ulikt. Ettersom hansker selges i par, er det nok en motstand blant mange håndverkere om å erstatte et par før begge er helt utslitt. I stedet vil de ofte reparere en hanske med tape, noe som selvfølgelig gjør hansken dårligere å jobbe med, sier Ytterdal.

Det er også greit å slippe å kjøpe to hansker dersom du skulle miste én.

«Left & Right Gloves» blir lansert i butikkene i løpet av juni og vil være tilgjengelig i fire forskjellige kategorier. Kategoriene «Precision» og «Power» lanseres først, og følges opp med «Weather» og «Specialized» høsten 2013.