Canadiske Fleet Complete er i ferd med å vokse i Norge etter kjøpet av Ecofleet i 2018. Bilde fra hovedkontoret i Canada.
Canadiske Fleet Complete er i ferd med å vokse i Norge etter kjøpet av Ecofleet i 2018. Bilde fra hovedkontoret i Canada.

Fleet Complete har «eksplosiv» vekst

I januar 2018 kjøpte Fleet Complete det nordiske selskapet Ecofleet, med norsk kontor i Sandefjord, Selskapet skal gi økt digitalisering av nordiske bedrifter innen bransjer som transport, bygg og anlegg.

Publisert

Den internasjonale telematikk- og IoT-leverandør Fleet Complete, med kontor i Sandefjord, ble nylig belønnet med 221. plass på Canadian Business Growth top 500-liste. Plasseringen er resultat av en vekst på 321 prosent de siste fem årene.

- Vi er veldig stolte av enda en gang å være på «Growth 500», nå er det tiende året på rad. Selskapet opplever for øyeblikket en eksplosiv vekst i alle våre markeder, dette mye takket være innsatsen til våre engasjerte ansatte og de innovative løsningene vi tilbyr våre kunder. Spesielt gledelig er det med en tydelig vekst i våre nordiske markeder, sier Tony Lourakis, administrerende direktør i Fleet Complete.

Det norske markedet

I januar 2018 kjøpte Fleet Complete det nordiske selskapet Ecofleet, og fra det norske kontoret i Sandefjord bidrar selskapet daglig til økt digitalisering av nordiske bedrifter innen bransjer som transport, bygg og anlegg.

Produkter som flåtestyring, GPS-sporing og elektroniske kjørebøker er de primære produktene som selges i det norske markedet.

Fleet Complete er, med 500.000 aktive enheter, i dag blant de ni største selskapene innen sin bransje i USA og Canada, og opplever for øyeblikket god vekst i Europa.

Kenneth Hansen, markedssjef for Norge i Fleet Complete.
Kenneth Hansen, markedssjef for Norge i Fleet Complete.

Norge trekker opp

Den globale veksten resulterte i en plass som nummer 221 ut av 500 selskaper i Canada, en forbedring på 142 plasser fra 2017. «Growth 500» er en av Canadas mest prestisjefylte rangeringer og måles etter samlet vekst de seneste fem årene. Håp om enda bedre plassering neste år understøttes av vekst i Norge og resten av de nordiske markedene 

- Vi ser en klar økning i etterspørselen etter våre digitale løsninger som bidrar til effektivitet og papirløse prosesser for bedriftene. Vi tilbyr våre norske kunder et godt produkt uten lang bindingstid  til en konkurransedyktig pris, og fra hovedkontoret i Toronto vil det i fremtiden også komme helt nye og ledende teknologiske løsninger som vil være til stor glede for våre norske kunder,  sier Kenneth Hansen, markedssjef for Norge i Fleet Complete.