Narvikingen Andreas Bjørnhaug er ny topp i Consafe Logistics Norge.
Narvikingen Andreas Bjørnhaug er ny topp i Consafe Logistics Norge.

Ny topp i Consafe Logistics

Andreas Bjørnhaug er ansatt som ny adm. direktør i Consafe Logistics Norge.

Publisert

Narvikingen Bjørnhaug kommer fra stillingen som Head of Logistics Solutions i svenske Idnet AB i Göteborg, hvor han hadde ansvaret for å bygge en innovativ, fremtidsrettet og effektiv prosjekt- og driftsorganisasjon innen supply chain.

Consafe Logistics er en av Europas ledende leverandører av WMS løsninger, med rundt 400 ansatte med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Polen og Storbrittania. Vi har kunder i over 30 land og over 500 installasjoner av våre løsninger. I snitt går et nytt lager live hver uke.

Bjørnhaug leder nå et selskap med hovedfokus på WMS løsninger, noe som krever nærhet til markedet med personlige relasjoner, rådgivning og senior kompetanse innen logistikk/supply chain, løsninger/teknologier og automasjon.

Bjørnhaug har lagt en bred og solid yrkeserfaring bak seg siden han ble ansatt som ass. butikksjef i Narvik-bedriften Gunnars AS i 1990.

Han jobbet i nærmere syv år i den lokale dagligvarebutikken, og som i 1997 ble lagt ned og kjøpt opp av Hakon gruppen som etablerte kjøpesenter.

Hakon Logistikk

I Hakon Logistikk ble Bjørnhaug tilbudt stillingen som lagerformann og prosjektansvarlig/superuser. I nærmere fire år var han involvert i alle lagerprosesser fra varemottak til ekspedisjon av ferdigvarer som ekspeditør, truckfører, arbeids- og prosjektleder og lagerformann. Som ansvarlig for lagerets datarutiner og lageradministrasjon hadde han også omfattende prosjektansvar.

I perioden 2000-2015 hadde Bjørnhaug en rekke ledende logistikkroller og prosjektlederstillinger i ulike bedrifter.

Det være seg som logistikk-koordinator og prosjektleder for sentrallageret i Hakon Distribusjon AS i Oslo,

Bjørnhaug har solide kunnskaper og erfaringer som prosjektleder på etablering av ERP og WMS, og andre effektive lagerrutiner.

Han jobbet også en periode som logistikkoordinator/controller og prosjektansvarlig ERP/WMS i Tamro Distribution i Narvik, etter at selskapet etablerte nytt lager på 2000-tallet.

Bjørnhaugs rolle var å få på plass effektive rutiner og prosesser, samt omfattende prosjektansvar ved implementering av ERP og WMS.

ICA Norge AS

I perioden 2006-2010 rakk Bjørnhaug å være prosjektleder og Business Change Manager, prosjektleder implementering av SAP for supply chain og Business Change Manager i både ICA Norge og ICA AB.

Neste stopp i verdikjeden og logistikkløpet ble som salgs- og markedssjef i Optiscan Group Norway, et nordisk selskap som leverer tjenester og løsninger innen lagerlogistikk og felttjenester ved bruk av Voice, RFID og strekkodeløsninger.

Etter tre år i Optiscan ble Bjørnhaug tilbudt jobb som adm. direktør og senior logistikkonsulent i Logent Consulting AS.

Her ble han i tre år, og inntil han fikk jobben som Senior Logistikkonsulent og Prosjektleder - Lager- og prosessoptimering – i Idnet AB.

Siden januar i år har Bjørnhaug vært Head of Logistics solutions, og inntil han overtok ledelsen i Consafe Logistics Norge.