Gjert Ingebrigtsen betraktes som logistikk-geni. Logistikken ligger også i bunn etter prisdrysset på årets Idrettsgalla i Stavanger.
Gjert Ingebrigtsen betraktes som logistikk-geni. Logistikken ligger også i bunn etter prisdrysset på årets Idrettsgalla i Stavanger.

Prisdryss til Ahlsells logistikk-geni

Sjefen for logistikkplanlegging i Ahlsell Norge, Gjert Ingebrigtsen, har en logistikk- og strukturhjerne mange kan misunne.

Publisert

I Ahlsell blir han omtalt som et logistisk geni.

Etter 25 år med koordinering av treninger, familieliv og arbeidsliv ble det prisdryss på årets Idrettsgalla i Stavanger. Han knuser dermed myten om familien Ingebrigtsens galskap. 

Hyllesten går derimot til en smart gjeng med et logistikkgeni som far i spissen.

Gjert og Jakob Ingebrigtsen ble lørdagskveldens store vinnere under Idrettsgallaen 2019.

Roset Ahlsell

– Jeg er privilegert med en arbeidsgiver i ryggen som gir meg muligheten til å drive med det jeg gjør, understreket prisvinneren som Årets trener.  

- Jeg vil også takke barna mine, som gir meg lov til å dele deres drømmer. Der er et privilegium, sa Gjert Ingebrigtsen.

Smartinger

NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal sier det bare er å la seg imponere av hvordan Ingebrigtsen sjonglerer rollene som far, trener og logistikkekspert.

Ingebrigtsens hverdag handler om å organisere logistikken i en av landets største logistikkbedrifter, men kanskje vel så mye rundt sønnene.

– Dette er en svært krevende balansegang. Men det er her jeg tror logistikk- og strukturhjernen til Ingebrigtsen kommer inn, sier Rodal, og sikter til hans sivile jobb som sjef for logistikkplanlegging i Ahlsell Norge.

Vi ser settinger hvor foreldre trener barna sine og det ikke fungerer i det hele. Det er en balansegang, og han må jo gi dem egentid der de får være seg selv, være privatpersoner med kjærester og venner.

Brutalitet og nådeløshet er normalt negativt ladede ord, men ikke i denne sammenhengen, mener Rodal.

– Jeg kjenner mange toppidrettsutøvere, og blant de aller, aller beste er det én ting som går igjen, og det er struktur. Det er alfa omega å jobbe etter en god plan. Og å legge til rette for den planen, er det Gjert Ingebrigtsen er så god på, sier Rodal, som selv ble olympisk mester på 800 meter.

Alt handler om resultater

Til vanlig jobber Gjert Ingebrigtsen som sjef for logistikk-planlegging i Ahlsell Norge, men hverdagen handler vel så mye om å organisere logistikken og treningen rundt sønnene Henrik, Filip, Jakob og Martin.

Ifølge far selv er det ikke så stor forskjell på å være logistiker, trener og sjef.

- Alt handler om resultater og prioriteringer. Du har alltid tid til det du synes er gøy og jeg har lyst til å både prestere på jobben og å være en god far, har Ingebrigtsen uttalt til AhlsellMagasinet.