Aditro Logistics kjøper emballasjeleverandør

Aditro Logistics, et datterselskap av det statlige finske selskapet Posti Group, har fullført oppkjøpet av svenske Cargo Support Holding C.S.H. AB, en spesialist innen emballasjeløsninger.

Publisert

Oppkjøpet styrker Postis strategiske mål og gir Aditro Logistics nye vekstmuligheter, særlig innen industrisegmentet i Sverige. Transaksjonsprisen er ikke offentliggjort.

– Vi ønsker å tilby våre kunder et bredt spekter av tjenester. Innenfor oppfyllelse er verdien av funksjonell og høykvalitets emballasje stor. Cargo Support ABs ekspertise innen emballasjedesign og produksjon, sammen med deres dyktige personell, gir Aditro Logistics en fantastisk mulighet til å vokse videre. Vårt mål er å tilby alle logistikkjenester som en one-stop-partner. Nå kan våre kunder få effektive, skreddersydde og høykvalitets emballasjeløsninger som en integrert del av vårt logistikktilbud,  formidler Per Zandrén, CEO i Aditro Logistics og ansvarlig for Postis virksomhet i Sverige, i en pressemelding.

– Det er flott å fortsette vår historie som en del av Aditro Logistics. Vi vil få tilgang til ressurser som gjør det mulig for oss å vokse videre. Ved å kombinere våre krefter kan vi lage enda bedre løsninger for våre kunder, enten det dreier seg om spesifikke emballasjeprosjekter eller komplette in-house-løsninger. Vår fleksibilitet og tilpasningsevne overfor kunder gjenspeiles også i Aditro Logistics. Dette ser jeg som en perfekt match, sier Karl Lundberg, CEO i Cargo Support AB.

Powered by Labrador CMS