Bjørn Brustad, Commercial Integration Manager i Abax gleder seg over å få en ny partner med på laget.

Samarbeid skal øke effektiviteten

Cordel Norge har inngått samarbeid med Abax om levering av sporingsløsninger på det norske markedet med mulighet for utvidelse.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samarbeidet vil ifølge Abax gi kundene på begge sider av bordet mulighet til å kunne kombinere det beste av to verdener innen sporing spesielt tilrettelagt for håndverkere.

Ved bruk av tjenesten til det fulle, vil bedriftene kunne redusere drivstofforbruket, redusere slitasje på bilen, øke sikkerheten blant sjåførene og gjøre gode rutevalg på vei ut til kunde, melder Abax i en pressemelding.

Fra før av har Cordel Norge et samarbeid med Automile, som i slutten av 2020 ble kjøpt opp av Abax. Integrasjonen mellom Cordel og Automile skal opprettholdes og vil eksistere sammen med integrasjonen mot Abax.

- Abax har i alle år vært en ledende aktør i dette markedet. Da de gikk sammen med vår allerede gode partner Automile, så var vi raske med at vårt samarbeid måtte utvides til å gjelde Abax også. Vi kan nå tilby to gode alternativer til markedet. Abax som samarbeidspartner har gode og stabile produkter og tjenester som er ideelle mot vår kundegruppe, sier Bjørn Kristian Bentzen, daglig leder i Cordel Norge.

- Vi er glade for å ha Cordel Norge med på laget, og kan med dette tilby en enda bedre tjeneste til en av våre største kundegrupper som er håndverkere, forteller Bjørn Brustad, Commercial Integration Manager i Abax.

Powered by Labrador CMS