Ylva Ekborn i PostNord Strålfors mener at samarbeidet vil gjøre det enklere for PostNords kunder å dra nytte av ny teknologi.

Gjør 3D-print tilgjengelig

PostNord blir leverandør av 3D-produksjon i hele Norden.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- 3D-printing i metall gir konkrete fordeler for produsenter som implementerer teknologien, i tillegg til positive effekter på bunnlinjen.

Det sier Ylva Ekborn, CEO i PostNord Strålfors Group. Selskapet har nylig inngått et samarbeid med GKN Powder Metallurgy, som ifølge dem vil gjøre 3D-print av deler i produksjonsindustrien mer åpent og tilgjengelig.

Gjennom partnerskapet mellom PostNord AB og GKN Powder Metallurgy ønsker de to selskapene å gjøre logistikken mer effektivt og å forbedre produsentenes ledetider. Det gjør også at PostNord kan være leverandør av 3D-produksjon innen et bredt utvalg av materialer, fra plast til metall, i hele Norden.

- Dette samarbeidet skraper bare på overflaten av det som er mulig når produsenter utforsker nye måter å dra nytte av teknologiske fremskritt og nye logistikkstrategier på for å oppnå konkurransefortrinn, sier Ylva Ekborn.

Med 3D-printing kan globale produsenter optimalisere sin leveringskjede for deler med strømlinjeformet logistikk som gjør det raskt og enkelt å få deler dit de trengs i Norden, noe som ifølge PostNord vil redusere time-to-market med opptil 48 timer.

- Dette samarbeidet skraper bare på overflaten av det som er mulig når produsenter utforsker nye måter å dra nytte av teknologiske fremskritt og nye logistikkstrategier på for å oppnå konkurransefortrinn, sier Ylva Ekborn.

- Vi innleder samarbeid med PostNord AB fordi vi ser en mulighet til å forbedre leveringskjeden innen produksjonsindustrien, særlig i Norden, sier Peter Oberparleiter, CEO i GKN Powder Metallurgy.

-  Vår teknologi for 3D-printing i metall endrer den tradisjonelle produksjonsindustrien radikalt: Den reduserer produksjonsledetidene betraktelig og gir mulighet til å produsere enda mer komplekse produkter. Samarbeidet med PostNord AB reduserer det logistiske gapet vi ser på markedet og sikrer at utskrevne deler leveres til produsentene effektivt og i tide, sier Oberparleiter.

Powered by Labrador CMS