Nytt om navn:

'Mr. Inside', Per Dagfinn Wolden, har trådt inn i pensjonistenes rekker.
"Mr. Inside", Per Dagfinn Wolden, har trådt inn i pensjonistenes rekker.

«Mr. Inside» har satt siste punktum - nå venter pensjonisttilværelsen

Du som leser dette er formodentlig godt kjent med dagens navn.

Publisert

Per Dagfinn Wolden har i en årrekke vært «Mr. Inside». Og svært mange av dere i transport- og logistikkbransjen har i en eller annen sammenheng opplevd hans smilende vesen og skarpe penn opp gjennom årene.

Etter 22 år i forlagshuset Bjørgu rakk Per Dagfinn å publisere tusenvis av små og store nyheter fra logistikkens forunderlige verden.

Nå legges penn og tastatur på hylla for 71-åringen.

I samtlige år har redaksjonens trønderske logistikk-orakel vært tilknyttet Inside-redaksjonen. Først i mange år som redaktør i Transport Inside, den papirbaserte forløperen til Logistikk Inside, før han på tampen av yrkeskarrieren rakk å klemme inn noen år som redaktør da Inside gikk inn i en heldigital retning med 24/7-dekning av nyhetsbildet.

I april i fjor kom undertegnede tilbake til logistikkredaksjonen for å forberede et planlagt generasjonsskifte, og jeg har siden månedsskiftet august/september overtatt stafettpinnen som redaktør. Per Dagfinn har hele tiden levert solide logistikkreportasjer i et skyhøyt tempo, verdig langt yngre skribenter.

Personlig kjenner jeg få jeg unner mer å kunne nyte fruktene av et langt og hektisk arbeidsliv.

Kolleger og venner i forlagshuset Bjørgu ønsker deg og Bjørg det aller beste for den neste spennende etappen med å følge opp barn og barnebarn.

Ps! Leserne får unnskylde den i overkant personlige formen i dette «nytt om navn»-innlegget. Det er forbeholdt en spesiell anledning og en høyt aktet venn og kollega!

Powered by Labrador CMS