DHL Express-sjef Terje Aarbog inviterer til folkefest i Frognerparken 19. juni. (Foto: Linda Bengtsson)

Terje Aarbog på løp

DHL Express inviterer nok en gang til mosjonsløp i Frognerparken i Oslo, 19. juni.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Dette tror vi blir en ny suksess, sier en entusiastisk Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) som understreker at arrangementet bidrar til å motivere og engasjere ansatte, kunder og konkurrenter.

Gode formål

Her løpes det for noe meningsfylt. For hvert lag som deltar i DHL-stafetten går 100 kroner til meget gode formål: Den ene halvparten går til SOS-barnebyer og den andre halvparten til Aktiv mot kreft.

DHL-sjefen understreker at DHL-stafetten Oslo er ikke bare et mosjonsløp – det er en folkefest. Det som gjør dette løpet annerledes, er alle aktivitetene rundt løpsområdet.

DHL-stafetten OSLO 4x4 er et stafettløp for bedrifter, foreninger og vennegjengen. Det legges vekt på høy trivselsfaktor, felleskap, teamwork og løpsglede. Løypa er fin og flat, hver etappe består av bare 4 km, så alle kan være med.

- Start og målområdet er plassert samme sted. Det skaper et samlingsområde perfekt for å heie på laget ditt og nyte parklivet med gode kollegaer og venner. Bli med og kos dere på årets store sommeravslutning i Frognerparken tirsdag 19. juni kl 18:00, oppfordrer Terje Aarbog.

Fakta:

Stafettløp for 4-personerslag.

Hver deltaker løper 4 km.

Herre-, dame- eller mikslag.

Alle kan være med – fra eliteløpere til gående.

Løypa er vakker, flat og publikumsvennlig.

Høy trivselsfaktor og veldig aktivitet i parken.

Påmelding og betaling skjer via partner: Ultimate Sports Service, mail@ultimate.dk, tlf.: +47 2195 9259.

Powered by Labrador CMS