NY FORHANDLER: Terberg terminaltraktorer er det dominerende merket på det norske markedet. Nå blir det Hesselberg Truck som skal selge på vegne av NC Nielsen.

Terberg til Hesselberg

NYTT PRODUKT: Med Terberg i porteføljen, har Hesselberg Truck en full range av løfteutstyr, fra de minste traller til terminaltraktorer.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Nå får vi enda et kvalitetsmerke inn i vår portefølje, og det setter jeg pris på, ser salgsdirektør i Hesselberg Per Erik Pedersen.

Avtalen om at Hesselberg Truck skal bli forhandler av Terberg i Norge, ble inngått med danske NC Nielsen i slutten av november. NC Nielsen har agenturet på det nederlandske merket i Skandinavia, men ønsket å styrke tilstedeværelsen i Norge.

PARTNERE: Administrerende direktør i Hesselberg, Kai Paulhus og Poul B Nielsen i NC Nielsen er enige om et samarbeid om Terberg.

- For oss er dette midt i blinken. Dette er produkter som terminaltraktorer, vekselsflak og rangeringslokomotiver, som er segmenter vi ikke har i Hesselberg fra før, sier Bjørn Gustavsen, som blir produktsjef på Terberg hos Hesselberg Truck.

Terberg er den desidert største aktøren i Norge på terminaltraktorer. Hesselberg har hatt et nært samarbied med NC Nielsen fra før, i og med at de er forhandler av Linde gaffeltrucker i hvert sitt land. Hesselberg har blant annet hjulpet NC Nielsen med service i Norge. Dermed er det allerede en god del Terberg-kompetanse i bedriften.

- Stor etterspørsel

Hesselberg skal selge Terberg i Norge. Fra venstre: produktsjef Bjørn Gustavsen, Claus Lilleholt fra Terberg Scandinavia, Per Erik Pedersen salgsdirektør hos Hesselberg Truck og Lasse Oug, ettermarkedsjef.

- Vi har stort fokus på Norge akkurat nå, siden vi opplever stigende etterspørsl etter Terberg terminaltraktorer til havner, industribedrifter og distribusjonssentre, som holder det norske samfunnet igang. Vi gleder oss over å ha funnet en sterk og pålitelig partner i Hesselberg Truck AS, som er sterke på både salg og service, og samtdigig bygger å de samme grunnverdier som oss, sier adm. direktør Poul B. Nielsen i N.C. Nielsen.

For Hesselbergs del innebærer avtalen at de kompletterer sin range av løfteutstyr.

- Nå får vi i egen portefølje et produkt jeg har måttet spørre andre om tidligere, smiler salgsdirektør Per Erik Pedersen.

Nå slipper altså Hesselberg Truck å gå til andre leverandører når en kunde som kjøper Linde gaffeltrucker også har behov for en terminaltraktor.

Skal styrke organisasjonen

Terberg-avtalen gir naturligvis vekst til Hesselberg Truck, og det vil i nærmeste fremtid bli behov for nye folk i organisasjonen.

- Vi ønsker å vokse, men ikke å vokse for fort. Nå må vi ha inn riktige folk, så kan vi utvide etter hvert, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS