DB Schenker er et av verdens ledende logistikk- og transportselskaper til vanns, til lands og i luften.Foto: DB Schenker

Schenkers Forskningspris 2017

Som vanlig blir DB Schenkers Forskningspris tildelt under åpningen av Transport & Logistikk på Gardermoen 23. oktober.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisen går til en yngre forsker som bidrar til å fremme kunnskap om logistikk og godstransport med fokus på innovasjon, utvikling og miljø samt bidra til å styrke bransjens omdømme og samfunnsansvar. Forskeren kan være en del av et forskningsteam eller jobbe selvstendig.

Godt fotfeste

Prisen ble tildelt første gang under Schenker Forum i 2013. Det ble deretter innledet et samarbeid med Transport og Logistikk i regi av Norsk Industri, NHO LT, m.fl. om å dele ut prisen som et ledd i åpningen av konferansen på Gardermoen.

Vinneren holder også et foredrag på konferansen med utgangspunkt i prisen.

Juryen består av Kjell Werner Johansen, Transportøkonomisk institutt, Nigel Halpern, Høyskolen Kristiania, Jan Ola Strandhagen, Sintef, Stein Erik Grønland, BI, Michael Holmstrøm, Schenker AS og Einar Spurkeland, Schenker AS (sekretariat)

Schenker AS eies av DB Mobility Logistics AG, som igjen eies av Deutsche Bahn AG, som har 95.000 ansatte ved 2000 kontorer i over 140 land.

Powered by Labrador CMS