Ramberg i partnerskap

Fredrikstad bedriften Sped Trans AS har valgt den landsdekkende transportøren B.H Ramberg AS som sin nye partner.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partnerskapet omfatter distribusjon av pakker, stykkgods og del-partier. Ramberg skal besørge distribusjon på alle ruter Sped Trans ikke dekker selv.

Godt i gang

- Det vil daglig bli losset biler over Rambergs terminaler i Drammen og på Skedsmo. Vi er allerede godt i gang, da de første bilene rullet inn like før jul, forteller salgs- og markedssjef Thomas Lindland i B.H Ramberg.

Attraktiv

Ramberg fremstår i dag som en topp moderne logistikkbedrift og er blitt en svært attraktiv leverandør blant transportkjøpere og ikke minst kundegruppen speditører.

- Bedriften tok et strategisk valg for seks år siden hvor produktene skulle være stykk– og partigods i Norge, samt lagerhotell og crossdocking, sier Lindland. 

Mørke skyer

Han fremhever at det er noen mørke skyer i horisonten for bransjen. 

– Det meldes om fallende oljepriser, redusert kronekurs, uro i Europa og utsikter til økt arbeidsledighet, sier han, men fremhever også følgende

- Ramberg føler seg godt rustet til å takle også nedgang i markedet med godt motiverte medarbeidere med stort fokus på kundeservice og proaktivitet som er Rambergs store styrke. 

Har troen

Daglig leder Helge Larsen i Sped Trans har stor tro på det nye samarbeidet.

Fra sitt lager og terminal på Øra i Fredrikstad tilbyr selskapet både fortolling og 3PL. 

– Vårt hovedfokus er imidlertid transport innland, Norden og noe kontinentet. Dette gjelder stykkgods, partigods og ADR gods. I tillegg tilbyr vi ekspresstjenester både lokalt og nasjonalt, forteller Larsen.

 

Powered by Labrador CMS