Posten selger unna Bring citymail.
Posten selger unna Bring citymail.

Posten Norge selger Bring citymail

Bring citymail får ny eier i tyske Allegra capital.

Posten-eide Citymail er den nest største postaktøren på det svenske markedet med en omsetning på to milliarder kroner og 3600 ansatte i 2017.

Allegra capital har planer om et navnebytte på sitt nye selskap fra Bring Citymail til Citymail, og som selskapet het inntil Posten Norge-oppkjøpet i 2002.

Citymail skal fortsatt distribuere brev og pakker og håndtering av postale tjenester.

Prioriterer e-handel

De nye eierne vil satse på lønnsomhetsutvikling og ser store muligheter i e-handelsens raske utvikling, hvor Bring citymail har en solid plattform for last mile-leveranser.

- Posten Norges øvrige virksomhet i Sverige (under varemerket Bring) påvirkes ikke av avtalen mellom Allegra Capital og Posten Norge. Som en del av Posten Norges nye strategi vil postvirksomheten fortsatt være en del av kjernevirksomheten i Norge. Bring er en nordisk logistikkaktør med Norden som hjemmemarked og konsernet vil fortsatt fokusere på og utvikle tilbudet innen e-handel, hjemleveranser og logistikk, sier divisjonsdirektør Thomas Tscherning for Bring Express.

Tiltak for tryggere vegtransport

Våren med fuglekvitter, bjørkeløv og markblomster er her for fullt. Likevel bør vi ikke glemme det som skjer hver vinter, nemlig at en rekke vogntog kjører seg fast eller kjører av vegen. Enten fordi bilene ikke er skodd for norske vinterforhold eller fordi sjåførene ikke har nødvendige ferdigheter til å kjøre på vinterveger - eller en kombinasjon av dette. Les hele saken

Til toppen