Posten bygger terminal for 100 mill.

Veidekke skal bygge ny terminal for Posten og Bring ved Narvik.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye logistikkterminalen i Bjerkvik like nord for Narvik blir en del av Postens terminalnettverk for brev-, pakke- og godshåndtering. Prosjektet i Bjerkvik består av en bygning på 6.100 m2 og cirka 24.000 m2 utomhusarealer. I hovedsak omfatter de bygningsmessige arbeidene produksjons- og administrasjonsarealer.

Byggearbeidene starter opp i slutten av april, og det hele skal være ferdigstilt i første kvartal 2017.

Når terminalen står ferdig, samler Posten all sin pakke- og godsvirksomhet og godsterminalene i Leknes, Sortland, Harstad og Narvik legges til Bjerkvik. Det vil fortsatt være distribusjonsenheter for pakker og gods i Svolvær, Sortland, Harstad og Andslimoen.

- Dette er et viktig prosjekt for Veidekke i Nord-Norge. Det at Posten på nytt velger Veidekke som leverandør for å bygge en av sine nye terminaler er en tillitserklæring som vi er meget takknemlig og stolte over, sier Ronny Robertsen, distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Nord Norge.

- Erfaringsoverføring internt i Veidekke fra tidligere leveranser til Posten har vært viktig for oss i tilbudsprosessen. I tillegg har Veidekke i Nord-Norge over tid utviklet kompetanse som passer denne typen prosjekter godt. Vi ser frem til å få jobbe sammen med kunden og våre samarbeidspartnere på en måte som involverer alle i planlegging og gjennomføring av prosjektet, avslutter Robertsen.

Powered by Labrador CMS