Ny adm. dir. i DFDS

Roar Funderud (47) overtar roret som sjef i DFDS i Norge etter Vivian Sivertsen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Funderud er 47 år, og utdannet siviløkonom fra handelshøyskolen BI. Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben som DFDS’ nye Norgesansvarlige.

- København er et fantastisk reisemål som mange nordmenn stadig trekkes tilbake til. Samtidig ønsker jeg ytterligere å synliggjøre hvilken flott reiseopplevelse vi gir våre passasjerer om bord, uansett om det er privatpersoner eller kurs- og konferansegjester. Vi ønsker alltid å innfri våre kunders forventninger, og aller helst overgå dem. Jeg har et fantastisk team å arbeide med som har vunnet flere kundeservicepriser, og skip som skal oppgraderes betydelig i løpet av det neste halvår med nye konsepter og løsninger, så dette gleder jeg meg til å bli en del av, sier Roar Funderud.

Funderud har bodd flere år i København, og er svært glad i byen. Selv om hans hovedbase blir i Oslo må han påregne en del båtreiser til den danske hovedstaden.

- Jeg skulle bo og arbeide i København i to år, det ble til fem. Jeg liker den danske kulturen, som både er jovial, fremoverlent og kontinental på samme tid, sier han.

Funderud tiltrer stilingen 1. november.

Roar Funderud er bosatt i Bærum og har lang kommersiell og finansiell ledererfaring fra danske internasjonale virksomheter, herunder Toms Gruppen, Ringnes (Carlsberg Group), SAM Headhunting samt som styremedlem i Flügger A/S.

 

 

 

Powered by Labrador CMS