Jeanette Meljordshagen jobber på storbilvasken og kommer i kontakt med yrkessjåførene gjennom luken plassert i riktig tungbilhøyde på veggen. Med vaskekort klarer imidlertid de fleste seg på egenhånd.

Sjelden kø hos Jeanette

Med kapasitet på opptil 15 vogntog i timen blir det sjelden kø hos Storbilvasken Hamar AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

 Storbilvasken Hamar ble åpnet en av de siste dagene av februar. Selskapet markedsfører seg på forskjellig vis. Andre helgen i september ble det f.eks. arrangert stort lastebiltreff.

- Den første tiden var storparten av kundene lokale, men nå ser vi at stadig mer gjennomgangstrafikk stopper her, sier daglig leder Lars Ole Storihle.

- Vi ser også at bileiere i Elverums-området innimellom legger turene om Hamar for å vaske hos oss.

Vaskeanlegget ligger på Trehørningen industriområde med enkel avkjøring fra E6. Storihle forteller at det i august var 685 kunder innom anlegget, og det er klart mer enn forventet. Han har tro på at september blir enda bedre.

Anlegget ligger på en 20 dekar stor tomt og har en hall som dekker 1600 m 2. Den rommer løp for både automatvask og selvvask. I automatvaskehallen ruller kjøretøyene sakte gjennom for egen maskin. Det hele er gjort på få minutter. Det er mulig å velge mellom flere forskjellige vaskeprogram tilpasset alt fra veldig møkkete biler med fastfrosset snø og is til de som kun trenger en rask avspyling.

Ved å skaffe seg et eget vaskekort fra Storbilvasken har man tilgang på både automatvask og selvvask døgnet rundt. For andre er det åpningstid på dagtid de fem første dagene i uken.

Hensynet til miljøet er vel ivaretatt. Alt vann blir resirkulert med en gjenvinningsgrad på ca. 90%. Såpe og kjemikalier er også av miljøvennlig karakter.

Vaskeutstyret er av amerikansk fabrikat og er levert av Holta & Håland AS. Det har vist seg å fungere veldig bra.

STILLING LEDIG:
I mangel av en lastebil da AT.no besøkte Storbilvasken, ble vi med en av de nye bussene til Nettbuss gjennom hallen hvor automatvasken skjer.
Powered by Labrador CMS