Kolonial.no - Årets nettbutikk. Fra venstre: Andreas Skaranger og Christian Mikalsen.

Mat i Årets nettbutikk

God kundeservice, produktkvalitet og helhetlig kjøpsopplevelse var egenskapene som ble trukket frem da Årets nettbutikk ble kåret under LOAD.17.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisen Årets nettbutikk ble delt ut under logistikk- og netthandelsdagen LOAD.17 torsdag kveld. Vinneren ble dagligvareleverandøren Kolonial.no.

Juryen trakk frem Kolonials gode kundeservice, produktkvalitet og helhetlige kjøpsopplevelse. De mener også at Kolonial hele tiden tenker på hvordan de kan ligge ett steg foran.

- Vinneren er med på å forandre en hel bransje. De bidrar til å forme fremtidens netthandel, blant annet ved å ta i bruk avansert teknologi, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Posten og Bring.

Kolonial ble etablert i 2013 og er i dag Norges største matbutikk på nett. Produktsjef Andreas Skaranger ble svært glad for å nå til topps i konkurransen om å bli Årets nettbutikk.

- Vi er utrolig stolte og glade for at juryen og kundene våre setter pris på handleopplevelsen vi lager. Tusen takk på vegne av alle hos oss som står på hver eneste dag for å gjøre det mulig, sier Skaranger.

Merida - Årets nykommer. Fra vemstre_.: Stian Steen-Olsen, Jonatan Havnevik Giske, Stine Eikum og Joakim Solem.

I kategorien Årets nykommer gikk sykkelbutikken Merida.no av med seieren. Vinneren av årets pris utfordrer etablerte strukturer i sin bransje, og juryen mener de gjør noe unikt, har sin egen identitet, i tillegg til en sterk lidenskap for sitt fag og produkt.

For tredje år på rad delte juryen også ut prisen Årets veiviser. Denne gikk til Brødboksen.no - en aktør som har satset hardt på en nisje og tatt noen modige valg.

Brødboksen.no - Årets veiviser. Fra venstre.: Arnulf Refsnes, Mats Nordeidet, Sebastian Jennings Almnes og Steffen Westbye.

Juryen mener at Årets veiviser er en inspirasjon og et forbilde for andre netthandlere. Kombinasjonen av å dekke et behov, kundeservice med chat direkte i appen, og utstrakt bruk av ny teknologi, gjør Brødboksen til en verdig vinner av prisen.

Powered by Labrador CMS