Lars Smith tar PostNord-ballen

Lars Smith (49) går fra stillingen som markedssjef i Vålerenga Fotball til lederrolle i PostNord og logistikkselskapets ferske fotball-liga.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Smith overtar stafettpinnen etter Guttorm Sand 1. mai. Ansettelsen ble markert under PostNords Futurum-konferanse denne uken. Sand som har ledet Futurum i 12 år og hatt lederroller i Tollpost og PostNord i over 30 år, finner tiden inne til å overlate ansvaret til yngre krefter.

Smith er ansatt til å lede selskapets strategiske kundeprogram.

– PostNord har imidlertid vært styggheldig med å få inn en kar med både tyngde og erfaring innen nettverk- og relasjonsbygging. Både PostNord og Futurum kan opprettholde et høyt faglig innhold med Smith i lederroller, sier Sand.

Fra Vålerenga-systemet

Smith har ikke bare bred erfaring fra internasjonal spedisjon og transport i over 20 år. Han har også hatt sponsoransvar i flere fotballklubber.

Smith har vært i Vålerenga-systemet siden 2012 og ble ansatt som markedssjef i februar 2015. Mesteparten av tiden har har han brukt til å skaffe sponsormidler og selge produktet Vålerenga Fotball.

Smith har innsett at det store flertallet av dem som bruker penger på å sponse idrett vil ha valuta for pengene.

– Derfor handler det om stadig å tenke nytt. Gjerne litt utenfor boksen, sier Smith.

Solid nettverk

Futurums arrangement på Kiel-båten Color Magic 24. – 26. april viste seg nok engang som en solid nettverkssamling med søkelys på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger, som i alle år siden PostNords Futurum ble etablert som eget nettverk for strategiske kunder 16. april 2004.

Her samles gode krefter for å utvikle nye og mer konkurransekraftige løsninger. Ideer blir utvekslet, nye tanker fødes og erfaringer blir drøftet.

Adm. direktør og konsernsjef Håkan Ericsson i PostNord delte positive tanker om selskapets fremtidsvyer. Det samme gjorde adm. direktør Robin Olsen i PostNord AS. Foruten å sitte i PostNords konsernledelse har Olsen overordnet ansvar for selskapet både i Norge og Finland.

 

Mr. Futurum, Guttorm Sand (t.v.) overlater ansvaret til Lars Smith.

 

Powered by Labrador CMS