BYTTER ALT: Tom Wilhelmsen (i midten) har kjøpt 30 nye tippbiler av Ståle Ass (t.h.) og Steinar Westli i Norsk Scania.

Bytter hele bilparken

HELLERUDSLETTA (AT.no): Tom Wilhelmsen AS og Norsk Scania skrev avtale om kjøp av 30 nye tippbiler til Asker-firmaet på Vei og Anlegg. Nå blir det kun Scania for Wilhelmsen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er bare seks år siden Tom Wilhelmsen begynte med tippbiler. Veksten har vært eventyrlig. På det meste har han hatt 34 biler. Nå har de stabilisert seg på 29.

- Nå skal vi rendyrke og kun kjøre Scania. Det er en totalpakke med et produkt som vi vet fungere godt. Vi får dermed enda bedre forutsigbarhet på bilparken vår, sier Tom Wilhelmsen.

Alle de nye bilene, er Scania R580. Disse er rendyrkede anleggsbiler med parabelfjærer på samtlige. Det blir flest 3-aklsede biler, men også en del 4-akslede og tippsemier. Det er Istrail som leveres samtlige påbygg, og alle skal ha høytløftene hydraulisk baklem.

Fiks ferdig

HAR EN: Tom Wilhelmsen har en Scania R580 Next Generation. Nå blir alle bilene like.

- Disse bilene er komplette konseptbiler som leveres fiks ferdig av Scania. Målet er at alle bilene skal være levert i løpet av første halvår neste år. Den første kommer allerede om noen uker.

Avtalen med Wilhelmsen er den største Norsk Scania har gjort med noen kunde i construction-segmentet. Ståle Aas er selgeren hos Scania i Oslo som har hatt Wilhelmsen som kunde helt siden han startet opp med tippbiler i 2012.

De nye bilene skal leveres finansiering og etter all sannsynlighet forsikring fra Scania Finans.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS