Lars Inge Fenes får ansvar for sentrallagerutviklingen i butikkjeden Kremmerhuset.
Lars Inge Fenes får ansvar for sentrallagerutviklingen i butikkjeden Kremmerhuset.

Fenes skifter beite

Lars Inge Fenes slutter i Schenker og blir logistikksjef i Kremmerhuset fra 1. august.

Fenes er spesialist på å bygge kundetilpassede og kostnadseffektive distribusjonsløsninger. Optimalisering av lagerbeholdning med hensyn til frekvens, kapitalbinding og servicenivå er sentrale arbeidsoppgaver. 

Nye utfordringer 

Som logistikksjef i butikkjeden Kremmerhuset får Fenes ansvar for blant annet vareflyt på sentrallageret og utvikling av systemer i tett samarbeid med butikkjedens marked- og innkjøpsavdeling. Han vil også ha det overordnede ansvaret for logistikk (instore logistics) på butikk- og kjedenivå, vareflyt, vareadministrasjon og lagerstruktur. 

Kremmerhuset har 500 ansatte og 65 butikker i Norge fra Arendal i sør til Alta i nord. 

Logistikkguru 

Lars Inge Fenes har bred logistikkerfaring. Som styreleder i Logistikkforeningen.no avd Trøndelag har han vært ansvarlig for Røroskonferansen siden 2006. Midt-Norges viktigste møteplass innen logistikkbransjen som samler 200 mennesker den andre helgen i februar hvert år. 

Siden 2011 har Fenes vært distribusjonsjef i DB Schenker Trøndelag. Før det var han logistikkansvarlig Region Nord. Ahlsell Norge AS og distribusjonsleder i TINE Midt-Norge, i til sammen 15 år.

Tiltak for tryggere vegtransport

Våren med fuglekvitter, bjørkeløv og markblomster er her for fullt. Likevel bør vi ikke glemme det som skjer hver vinter, nemlig at en rekke vogntog kjører seg fast eller kjører av vegen. Enten fordi bilene ikke er skodd for norske vinterforhold eller fordi sjåførene ikke har nødvendige ferdigheter til å kjøre på vinterveger - eller en kombinasjon av dette. Les hele saken

Til toppen