Klokken 10 fredag sparket konferansier Trygve Bragstad (t.h.) og styreleder i Logistikkforeningen, Lars Inge Fenes, i gang den 44. Røroskonferansen. Foto: Per Dagfinn Wolden

Digitalisering på logistikkarena Bergstaden

Klokken 10 fredag sparket konferansier Trygve Bragstad og styreleder i Logistikkforeningen, Lars Inge Fenes, i gang en ny Røroskonferanse.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En solid delegasjon logistikere har gjort seg klar til faglig fordypning og trivsel på Bergstaden.

Selvsagt tar Logistikkforeningens tradisjonelle logistikk-konferanse på Bergstaden oss med inn i omstillingens og digitaliseringens verden.

Landets lengstlevende rendyrkede logistikk-konferanse, den 44. i rekken, byr også i år på et spennende fagprogram med logistikkmuligheter i det grønne skiftet.

– Sterk fokus på omstilling og digitalisering bidrar til at en kan sette likhetstegn mellom klimaressurser og lønnsomhet, understreket Lars Inge Fenes.

Sterkt kobbel

Blant innlederne finner vi distribusjonsdirektør Stian Østrem fra Ekornes som velger sjøveien og tar oss med gjennom omstilling fra start til slutt i forsyningskjeden.

Logistikkdirektør Odd Hannestad fra Ahlsell Norge har den ambisiøse tittelen "Kundekrav i verdensklasse og kosteffektive løsninger for alle parter - er det mulig det da?" på sitt foredrag.

Jorleif Aagård fra Cisco Norge skal gi oss et innblikk i trender og utvikling innen digitalisering.

Stein Ove Finland fra Volvo Norge vil fortelle om digitalisering i lastebilen, og Kolbjørn Nordvik fra Engasjert Byrå forteller om hvordan vi får energi til endring.

I debatten lørdag stilles spørsmålet: "Har vi nok godsgrunnlag i Norge til å satse på alle transportformer". Her deltar blant andre Bjarne I. Wist fra BioMar, Knut Eriksmoen fra DB Schenker, Else Marie Marskar fra Statens vegvesen og Wollert Krohn-Hansen fra Trondheim Havn.

Powered by Labrador CMS