EKSPERT: Ivar Haugnes (t.h.) ble ansatt som selger for betongproduktene. Han kommer fra bransjen, og har både kjørt betong, blandet betong og vært driftsleder på betonganlegg. En suksess for AMB, slår daglig leder Martin Fusche fast.

Betong-suksess for ABM

NORSK PÅ BAUMA: Asfalt & Betong Maskiner AS (ABM) har økt salget av betongbiler kraftig, og hadde også en «norsk» bil på standen til Imer på Bauma.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Mye av hemmeligheten bak det gode salget er Ivar Haugnes, ansatt 1. mars 2018 for å selge betongbiler. Før dette omsatte ABM 1-2 biler i året.

Da vi traff Haugnes og daglig leder Martin Fusche på Bauma, hadde selskapet 14 biler på lista som skal leveres. Én av disse var bilen til Trondheim Grus & Betong AS som sto på Bauma-standen til leverandøren Imer.

Selskapet kjører fast for Betong Øst, og derfor var den dekorert med Betong Øst-logoer. Bilen er bygget på Mercedes-Benz chassis (3253), har 8,5 m3 trommel og 16 meters transportbånd (LT 1600).

- Nøkkelen er fokus. Vi har rendyrket bedriften til å handle om kantklipping, asfalt og betong. Da har vi tre bein å stå på, og vi har lykkes med dette. Vi har doblet verkstedet vårt til 700 m2, og vi tar for eksempel inn betongbiler til lager for å levere raskt, sier Fusche som legger til at selskapets omsetning har økt fra 22 millioner til 44,5 på åtte år.

Powered by Labrador CMS