Blue Water åpnet nytt kontor

Selskapet på plass like ved Arlanda.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blue Water Shipping har åpnet kontor i den svenske hovedstaden Stockholm. Kontoret blr liggende like utenfor Stockholm-Arlanda, Sveriges største flyplsas, rundt fire mil fra sentrum av Stockholm.

- Stockholm er et viktig forretningsområde i Sverige. Vi har i dag allerede mange eksisterende kunder i og omkring Stockholm. Våre kunder og forretningsforbindelser verden over forventer at Blue Water har den samme geografiske dekningen i Sverige, som vi har i Danmark, Norge og Finland. Det er derfor logisk at vi åpner et kontor som fokuserer på å utvikle vår vei-, sjø- og flyfrakt i området, sier Björn Jensen, sjef for Blue Water i Sverige.

Blue Water i Sverige ble etablert i 2007 og har i dag 15 medarbeidere i Gøteborg og Stockholm. Målet er å bli en stor aktør i den nordiske fraktindustrien.

- Sverige er det største markedet i Skandinavia, med mange ledende industrier - en åpning av et kontor i Stockholm vil bety mye for en videre utvikling av nettverket. Vår brede kompetanse, og den ekspertisen vi besitter gjennom mange års erfaring med selv de mest utfordrende prosjekter, gjør oss i stand til å utføre enhver oppgave, noe vi nå også kan tilby i Stockholm, sier Jensen.

Kontoret i Stockholm åpnet 1. September, og selskapet har ansatt Fredrik Pellegrini (26), som fokuserer på salg i Stockholm-området og de nordlige deler av Sverige.

 

Powered by Labrador CMS