Bilombyggere går sammen

Handicare AS har inngått en avtale om å kjøpe 100% av aksjene i Rep-Tek AS og styrker dermed sin posisjon på det europeiske markedet for bilombygging. Arild Saastad skal lede den samlede bilvirksomheten i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Handicare, divisjon Auto med hovedsete i Moss, har 15 bilombyggingsavdelinger i Norge og Danmark. I tillegg har selskapet en egen avdeling for produktsalg til andre bilombyggere. Rep-Tek AS med hovedkvarter utenfor Drammen, har 6 avdelinger i Sør-Norge. Den nye virksomheten vil etter sammenslåingen omsette for ca. 360 millioner kroner og styrker med dette posisjonen som en ledende aktør for ombygging av biler i Europa.

Sterk innen bilombygging

- Handicare har en sterk stilling innenfor bilombygging i Europa og en raskt voksende virksomhet innenfor ombygging av utrykningskjøretøyer og produktsalg til andre bilombyggere. Gjennom oppkjøpet av Rep-Tek styrker vi selskapet ytterligere, sier Asbjørn Eskild som har tittel av Vice President i Handicare Auto. - Begge selskapene vil dra nytte av hverandres størrelse, produktportefølje og kunnskap. Vi tror at det finnes et potensial innenfor bilombygging og akter å vokse med Rep-Tek ombord.

Også Helge Bull-Engelstad i Rep-Tek er glad for at Handicare overtar virksomheten og at det nye selskapet nå får mulighet til ytterligere fokus og vekst innenfor utrykningskjøretøyer og bilombygging.

Om selskapene

Handicare ble grunnlagt i 1986 og forhandler tekniske hjelpemidler for eldre og funksjonshemmede. Et omfattende produktutvalg omfatter også bilombyggingsløsninger. Handicares produkter distribueres i 30 land.

Rep-Tek ble etablert i 1991 med fokus på å tilpasse biler til funksjonshemmede. En ny avdeling for ulike typer nyttekjøretøy ble etablert for få år siden. Her inngår kjøretøy til brann og redning, ambulanser og begravelsesbiler.

Powered by Labrador CMS